Kalju abitreener: homseks on juuksuri juures aeg kinni pandud!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju abitreener Getulio Aurelio.
Nõmme Kalju abitreener Getulio Aurelio. Foto: Liis Treimann

Kui Nõmme Kalju peatreener Igor Prins teatas enne kohtumist HJKga, et ajab end võidu korral kiilaks, siis ulja lubaduse andis ka abitreener Getulio Aurelio, kes tõotas oma lokkispea blondiks värvida.

«Lubasin ja teen! Rõõmuga! Suure rõõmuga!» ei kavatsenudki Getulio lubatust kõrvale põigelda. «Esimene leedi (Kalju presidendi Kuno Tehva naine Helen - toim) pani juba minu palvel homseks juuksurisalongis aja kinni. Kusjuures olen tegelikult ka varem blond olnud – siis, kui veel ise mängisin. Pole midagi uut!» teatas Getulio rõõmsameelselt.

Getulio saadeti avapoolajal meeskonna pingi juurest tribüünile, kust ta sellest hoolimata kaljukaid häälekalt edasi juhendas. «Ma ei saanud algul üldse aru, milles asi – kohtunik ütles, et hoiatasin sind juba, nüüd lahku. Vastasin, et kuidas nii, mind pole keegi hoiatanud!» selgitas Getulio emotsionaalselt. «Kuid selgus, et ta oli hoiatanud Igorit (peatreener Prins - toim). Hoiatus kehtib aga kogu treeneripingile. Mina seda ei teadnud ja minu arust oli ta liiga karm. Võinuks veel ühe, viimase hoiatuse anda. Tribüünilt nägin mängu paremini, aga mängijad ju ei kuulnud, mida ma hüüdsin! Rohkem ei taha enam sinna minna!» kurtis treener naeruga pooleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles