HJK president: Kalju on julge meeskond

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju meeskond.
Nõmme Kalju meeskond. Foto: Liis Treimann

Eile jalgpalli Meistrite liiga teise ringi kohtumises Eesti valitsevale meistrile Nõmme Kaljule 1:2 alla jäänud Soome klubi HJK tegevjuht ja president Kari Haapiaisen kommenteeris, et võidu võtnud eestlaste meeskond mängis hästi.

«Nõmme Kalju ei ole halb meeskond, nad on julged,» rääkis Haapiaisen Soome meediale. «Ka Eesti koondisel on viimastel aastatel hästi läinud - sealjuures paremini kui Soomel - ja see on samuti jalgpallis oluline näitaja,» lisas HJK president. Haapiaisen kinnitas, et klubi kaotuse järel peatreenerit vahetama ei hakka.

Nõmme Kalju ja HJK mängisid eelmisel nädalal Soomes väravateta viiki ja seega otsustati kõik eile Kadriorus toimunud kohtumises. Kalju asus eilset kohtumist avapoolajal kahe väravaga juhtima ja kuigi Soome meeskond suutis ühe värava tagasi lüüa, pääses kolmandasse ringi Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles