Webber Red Bulli probleemidest: loll, piinlik ja frustreeriv

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhaanikud Mar Webberi vormeli kallal
Mehhaanikud Mar Webberi vormeli kallal Foto: SCANPIX

Vormel-1 Ungari GP kvalifikatsioonis 10. koha saanud Red Bulli piloot Mark Webber oli pärast ajasõitu äärmiselt pettunud. Ta nimetas autol esinenud probleeme piinlikeks.

«KERS (energiataastuvussüsteem – toim), käigukast, ükskõik mis... juhtida masinat, mis on oma potentsiaalsest võimekusest nii kaugel on uskumatu ja frustreeriv,» vahendab Autosport mehe sõnu. «See on loll, see on piinlik ja siin ringrajal on ülimalt halb alustada kehvalt positsioonilt. Me oleks pidanud võitlema esimeste kohtade eest, kuid nüüd oleme alles kümnendad.»

Webberi sõnul on Hungaroringil möödasõitmine äärmiselt raske ning tal läheb hea koha saavutamine homme väga raskeks. Ta loodab, et meeskond suudab masina siiski taas tööle saada. «KERS oli 50% probleemidest, seal oli ka muid jamasid. Meeskond peab saama vormeli korralikult tööle. Tulemas on pikk võidusõit ja kõik peab toimima,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles