Eesti neidude U17 koondis lõpetas turniiri napi kaotusega

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Tänaste mängudega jõudis lõpule Tallinnas toimunud neidude U-17 EM-valikturniir. Viimasel mängupäeval kaotas Eesti 1:2 Horvaatiale.

Eesti läks Lisette Tammiku 63. minuti väravast juhtima, kuid Horvaatia lõi mängu lisaminutitel lausa kaks väravat ja Eesti pidi leppima kolmanda järjestikuse kaotusega.

«Päris rahul ei saa skooriga olla. Oleksime võinud ka varem värava lüüa,» ütles koondise peatreener Katrin Kaarna tänase mängu kohta. «Jälle üks õppetund, et peab keskenduma viimaste sekunditeni,» lisas ta.

«Esimene mäng Rumeeniaga oli kõige suurem pettumus. Norra vastu kaitsesime tunduvalt paremini, kui esimeses mängus, aga puudu oli meie poolt palliga mäng. Aga seal oli ka paremaid momente. Täna tegid tüdrukud seda, mida oleme harjutanud. Nad tõestasid endale ja teistele, et nad suudavad hästi mängida. Mängupilt oli tunduvalt parem, kui esimestes mängudes, aga viimased hetked maksid meile täna võidu,» võttis Kaarna turniiri kokku.

Tänases teises kohtumises alistas Norra Kadrioru staadionil 4:0 Rumeenia. Meie EM-valikgrupi võitiski Norra, teine oli Rumeenia, kolmas Horvaatia ja neljas Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles