U16 neiud pidid EMil tunnistama Iisraeli paremust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Eesti korvpallikoondistest olid eile võistlustules U16 tüdrukud, kes pidid Portugalis peetaval Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiril tunnistama Iisraeli eakaalaste 64:46 paremust.

Kohtumise saatus pandi paika juba esimesel poolajal, mida kontrollis kindlalt Iisraeli koondis, vahendab basket.ee. Vahe ei kasvanud kiirelt, kuid visa tööga kasvatasid Iisraeli neiud pidevalt oma edu, juhtides poolajaks 34:21. Pärast puhkepausilt tagasi tulekut mängisid naiskonnad kui võrdsed. Eestlannad küll püüdsid vahet vähendada, kuid ebaõnnestunult. Mängu lõpuvile kõlades oli Iisraeli koondis peal 64:46.

Eestlaste resultatiivseim oli Kadri Uiga 18 punkti 13 lauapalliga. Teda toetas Kai-Brith Kalda 10 silmaga. Iisraeli koondises jõudis kahekohalise punktisummani ainult üks neiu – Ofir Lavy, kes viskas 14 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles