Klitško ei karda hepatiidihaiget Tšagajevit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško meistrivöödega.
Vladimir Klitško meistrivöödega. Foto: AP / Scanpix
Poksi raskekaalu maailmameister ukrainlane Vladimir Klitško sõnas, et ta on kaitsud igasusguste probleemide eest, mis võivad tekkida seoses võitlemisega B-hepatiiti põdeva usbeki Ruslan Tšagajeviga.

Klitško ja Tšagajev kohtuvad omavahel laupäeva õhtul Saksamaal Schalke jalgpalliklubi staadionil, kuhu on müüdud peaaegu kõik 61 000 piletit, kirjutab Supersport.

Tšagajev oli sunnitud eelmisel kuul ära jätma WBA raskekaalu tiitliheitluse venelase Nikolai Valujeviga, kuna matši korraldajad ei lubanud tal B-hepatiidi põdemise tõttu võidelda.

Samal ajal väitis Tšagajevi arst, et teisel poksijal on väga väike võimalus endale matši ajal tema kliendilt haigus saada.

«Kuna ma reisin oma UNESCO saadiku rolli tõttu tihti troopilistes piirkondades, siis on mind vaktsineeritud igasusguste haiguste vastu,» sõnas Klitško.

Klitško sõnade kohaselt on Tšagajev maailmas tema enda ning venna Vitali järel paremuselt järgmine poksija.

«Ruslan on tõeline tšempion,» sõnas Vladimir Klitško. «Ta on meie järel parim ning lisaks on ta alistanud Valujevi.»

Laupäevases matšis lähevad jagamisse IBFi ja WBO raskekaalu meistrivööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles