Bourdais' süüdistab kokkupõrkes Kovalainenit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toro Rosso piloot Sebastien Bourdais.
Toro Rosso piloot Sebastien Bourdais. Foto: AFP / Scanpix

Sebastien Bourdais' on vihane, et Heikki Kovalaineni poolt põhjustatud loll sõiduviga lõpetas tema sõidu Suurbritannia Gpl, vahendab sponest.ee.

Bourdais' vormeli esitiib purunes pärast kokkupõrget Kovalaineni McLareniga Clubi šikaani sisenedes ning selle tulemusel katkestasid mõlemad piloodid.

«Ta muutis sõidujoont kolm korda,» ütles Bourdais. «Ta oli sees, siis väljas ja uuesti sees. Kolmandal korral põrkusid meie vormelid.»

«Ma ei tea, kelle süü see on, kuid selline käitumine tundub 17. koha eest võideldes lollusena.»

Kovalainen oli mõned kurvid varem alles boksipeatusest naasnud ning Stowe kurvis lasi tiimikaaslase Lewis Hamiltoni endast mööda.

«Läksin kohta kaitsma, kuid Bourdais' sõitis lihtsalt minu auto tagumisse vasakossa sisse,» ütles soomlane. «Hamilton ei seganud mind. Tal olid rehvid soojad ning vähem kütust, seega suutis seitsmendas kurvis mööda saada. Püüdsin lihtsalt tema järel kohta sisse võtta.»

«Kaheksandasse kurvi sisenedes nägin kedagi selja taga. Siis tundsin sissesõitu ning vasakrehv purunes. Kogu lugu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles