Tiit Sokk: kahju, et edasine pole enam meie kätes

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk time-out´i ajal.
Tiit Sokk time-out´i ajal. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallikoondis alistas EM-valikmängu viimases alagrupikohtumises 85:64 Portugali ja peab nüüd oma edasist saatust ootama jääma, sest edasipääs sõltub teistest asjaoludest.

Peatreener Tiit Sokk jäi tulemuse ja mängupildiga üldjoontes rahule, ent häirima jäi tõsiasi, et edasipääs ei sõltu enam endast.

«Rünnak toimis ja visked läksid. Kui eemalt üle 40-protsendiliselt tabame, siis see on meie mäng,» sõnas Sokk pärast kohtumist. Eesti kolmepunktivisete protsent oli 48, kaheste protsent oli 64,3.

Kuigi juhiti kogu kohtumist, tabas teisel poolajal paaril korral meeskonda mõõn ning korve ei tulnud kusagilt. «Nemad panid mingil hetkel kaitses suurema surve peale ja eks see punktide vahe hakkas lõpus ka mõjutama. Edasine pole enam meie endi kätes ja see on raske, eks nüüd tuleb lihtsalt oodata,» lisas Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles