18 punkti visanud Veideman: teised usaldavad mind

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali ja Eesti kohtumise lõpuminutid.
Portugali ja Eesti kohtumise lõpuminutid. Foto: Mariel Gregor

Täna Portugalis võõrustajatest 85:64 jagu saanud Eesti korvpallikoondis näitas sisu, sest täna oli kindlasti vaja võitu ja võimalikult suureskoorilist.

Eesti meeskonna resultatiivseimana 18 punkti visanud Rain Veideman sekkus avaveerandil väga hästi vahetusest ning tõi järjest kaheksa punkti. «Kõik usaldavad mind juba piisavalt ja nii on hea mängida. Asjad sujusid nii kaitses kui rünnakul ja pole ühtegi halba sõna öelda tänase kohta,» kommenteeris tagamees kohtumist.

Eesti vajas edasipääsulootuste säilitamiseks võimalikult suurt võitu, avamängus jäädi Portugalile alla kuue punktiga. Nüüd peab Portugal reedel jagu saama Hollandist (kuid ei tohi võita suuremalt kui 30ga). On ka võimalus, et asjad saavad uue pöörde homme, mil selgub, kas ja kuidas otsustab FIBA Hollandi koondist karistada, sest nad kasutasid kahes esimeses kohtumises kahte naturalisatsiooni korras kodakondsuse saanud mängijat. Juhul, kui Holland saab võitude asemele 0:20 kaotused, on alagrupi võitja ja edasipääseja Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles