Võimas täiendus: Janar Talts ja Gert Dorbek liituvad Tartu Rockiga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise keskmängiga Janar Talts liitus Tartu Rockiga.
Eesti koondise keskmängiga Janar Talts liitus Tartu Rockiga. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond sai kõva täiendust: tartlaste esindusklubi särgi tõmbavad järgmisel hooajal selga Eesti koondise algviisiku mehed Janar Talts ja Gert Dorbek.

Kaks hooaega Itaalia Serie As meeskonnas Cimberio VA mänginud 207 cm pikkune ääremängija Talts on Eesti koondises olnud sel suvel asendamatu korvialune jõud ja visanud neljas valikmängus keskmiselt 14 punkti ja võtnud 10 lauapalli. 

Kompromissitu võitlejana tuntud 193 cm pikkune tagamängija Dorbek on viimased viis aastat mänginud BC Kalev/Cramos ning kandnud seal ka meeskonna kaptenipaela. Kalev/Cramos kogus ta eelmisel hooajal G4S KMLs 21,5 mänguminutiga 7,2 punkti ja 2,8 lauapalli. Balti liiga 17 mängus sai ta mänguaega 23,7 minutit ja selle ajaga viskas 8,8 punkti ja võttis 2,7 lauapalli. VTB Ühisliigas olid keskmised näitajad 22,6 minutit ja selle ajaga visatud 6,7 punkti ja 2,6 lauapalli.

 

 

Janar Talts sõlmis TÜ/Rockiga kaheaastase ning Gert Dorbek aastase lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles