Dwyane Wade: tahan jätkata Miamis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade.
Dwyane Wade. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Miami Heati meeskonna ridades mängiv Dwyane Wade kinnitas, et ei soovi järgmisel suvel kahel järjestikkusel aastal liiga meistriks tulnud Heatist lahkuda.

Kuigi Miami kolmel põhimängijal Wade'il, LeBron Jamesil ja Chris Boshil on kõigil lepingutes klausel, mis lubab neid järgmisel suvel soovi korral Heatist lahkuda, siis 31-aastane Wade ütles, et tema kuhugi minna ei kavatse.

«Kõik teavad, kus ma olla tahan. Ma soovin olla Miamis,» rääkis Wade. «Mul ei ole sellest (järgmise suve võimalikust äraminekust- toim.) midagi rääkida, seega ei ole selles valdkonnas huvitavaid uudiseid oodata,» jäi Wade resoluutseks.

Wade on alates oma profikarjääri algusest ehk 2003. aastast mänginud Heati ridades. Viimasel hooajal sai Wade põhihooajal keskmiselt mänguaega 35 minutit ja viskas selle ajaga 21,2 punkti, võttis 5 lauapalli ja jagas 5,1 korvisöötu. Play-offides sai mees platsile keskmiselt 36 minutiks ning siis jäid tema näitajateks 15,9 punkti, 4,6 lauapalli ja 4,8 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles