Sunderlandi peatreeneri karmid reeglid: isegi duši all laulmine on keelatud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paolo Di Canio.
Paolo Di Canio. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi Sunderlandi peatreener Paolo Di Canio selgitas vahetult enne uue hooaja algust, millised on tema meeskonna sisereeglid.

«See on tõeline revolutsioon. Me oleme seadnud oma eesmärgiks muuta tervet riietusruumi atmosfääri,» selgitas Itaalia päritolu Di Canio. «Kujutage ette, et sa oled massaaži saades alati harjunud näppima oma telefoni isegi siis, kui see on kõigest minut enne treeningut? 25 päeva olin ma sellega nõus, sest keskendusin sellele, mida väljakul tuleks teha. Nüüdsest on aga reeglid teised ja olen öelnud, et kui kellelgi on treeningul mobiil kas või ainult kotis kaasas, siis viskan ma selle merre. Selline asi ei ole vastuvõetav,» rääkis Di Canio Sunderlandi uutest reeglitest.

45-aastane peatreener lisas, et tema meeskonna mängijatel on keelatud süüa igapäevaselt näiteks ketšupit ja majoneesi ning juua Coca-Colat ja kohvi. Samas lisas Di Canio, et ei keela oma meestel aeg-ajalt vabalt võtta: «Muidugi võib vahepeal elu nautida. Ma ei ütle midagi, kui ühel päeval tahab keegi minna ja juustuburgerit osta.»

Kõige kummalisema piiranguna tõi Di Canioga intervjuu teinud The Telegraph välja aga keelu duši all laulda, sest see pidavat teisi meeskonnakaaslasi segama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles