Monaco on huvitatud veel ühest Porto staarist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Porto's Colombia midfielder Fredy Guarin (L) celebrates with teammates Brazil forward Givanildo de Souza "Hulk" (R) and Brazilian midfielder Fernando Reges (C) after scoring during their UEFA Europa League semifinal first-leg football match against Villarreal at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011.    AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
FC Porto's Colombia midfielder Fredy Guarin (L) celebrates with teammates Brazil forward Givanildo de Souza "Hulk" (R) and Brazilian midfielder Fernando Reges (C) after scoring during their UEFA Europa League semifinal first-leg football match against Villarreal at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011. AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA Foto: MIGUEL RIOPA/AFP

Monaco jalgpalliklubi peatreener Claudio Ranieri kinnitas, et nad on huvitatud veel ühe Porto staari, Fernando ostmisest.

Prantsusmaa kõrgliigaklubi on Portost juba kaks mängijat ostnud: aprillis hangiti Joao Moutinho ja James Rodriguez. Nüüd tunnistas Ranieri, et enne suve lõppu on oodata veel lisa ning üks täiendustest võiks olla Fernando, vahendas Soccernet.ee.

«Üleminekuaken veel käib, nii et võib uusi tulijaid olla,» rääkis peatreener. «Ma tahan Fernandot, kuid kahtlen, et see juhtub. Ta on liiga kallis.»

Väidetavalt lükkas Porto tagasi 10 miljoni euro suuruse pakkumise poolkaitsja eest, mis on veidi üllatav, arvestades, et mehel on veel üks aasta lepingut alles ning ta on teatanud ka, et ei kavatse seda pikendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles