Manchester United on pikendamas lepingut oma imelapsega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adnan Januzaj.
Adnan Januzaj. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi on oma uue supertalendi, 18-aastase ründava poolkaitsja Adnan Januzajga sõlmimas 2018. aastani kestvat lepingut.

Juba pikalt mitmete teiste Euroopa suurklubide huviorbiidis püsinud Januzaj on spekulatsioonidele lõppu tegemas ning uue lepinguga oma tuleviku Old Traffordil ka järgmiseks viieks aastaks kindlustamas. Samas võib United Januzaj järgmiseks hooajaks mänguaja kogumise nimel kuhugi mujale laenule saata, vahendas Soccernet.ee.

2011. aastal Unitedi noorteakadeemiaga liitunud belglane valiti mais klubi reservmeeskonna aasta mängijaks ning pääses väikese kingitusena Sir Alex Fergusoni karjääri viimases mängus Old Traffordil Swansea vastu ka esindusmeeskonna pingile. Avalikkuse tähelepanu pälvis ta aga suvisel Aasia turneel, kus temast kujunes Unitedi üks silmapaistvamaid mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles