Ricky Rubio võib jääda veel aastaks Euroopasse mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Rubio
Ricky Rubio Foto: AP / Scanpix

Hispaania ajalehe Marca sõnul kavatseb neljapäeval NBA draft’is viiendana valitud Hispaania korvpallistaar Ricky Rubio jääda ilmselt üheks aastaks veel kodumaale mängima.

Sellise kommentaari andis ajalehele Rubio isa, kes on üks põhjus, miks Rubio liitumine teda valinud Minnesota Timberwolves'iga nii raskeks võib osutuda, sest isa andis omal ajal oma nõusoleku lepingule, millest nüüd üritatakse Rubiot välja osta, et viimane saaks NBA-sse minna, vahendab ERR Sport.

Kuna Minnesota meeskond saab omaltpoolt Joventutile reeglite järgi maksta kõigest pool miljonit dollarit ning ülejäänu peab tulema mängija enda taskust, siis sooviks hispaanlane mängida kusagil suurema tele- ja reklaamituruga piirkonnas, et reklaamirahadest ennast lepingust välja osta.

Väidetavalt proovib New York Knicks endiselt leida Minnesotaga ühist keelt, et vahetada Rubio New Yorki, kuhu noormees ilmselt ka ise hea meelega mängima läheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles