Taimsoo edukast poolfinaalist: sõit oli vägev!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap. Foto: meinruderbild.de

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo jõudsid täna sõudmise MMil kindla sõiduga finaali. Poolfinaalis olümpiahõbeda Horvaatia järel saavutatud teine koht pakkus ka asjaosalistele suurt rõõmu.

«Sõit oli vägev! Meie start oli natuke aeglasem, distantsil rõhusime rohkem libisemise ja koostöö peale. Tegime ka mõningaid korrektuure ning kokkuvõttes oli meie poolt hea sõit,» tunnistas neljapaadi eessõudja Kaspar Taimsoo. «Finaalis tuleb teha aktiivsem start, kuid kindlasti ei tohi sellega ka üle pingutada.»

Tänavusel suvel on neljapaat saavutanud kahel MK-etapil kolmanda koha ja MMi eel märgiti, et maailmameistrivõistlustel on peamiseks eesmärgiks pääs finaali.

«Poolfinaal on alati kõige raskem sõit ja pääs finaali oli meie eesmärgiks. Ütleksin küll nii, et finaal on meile boonus,» märkis Anderson. «Vaadates finaali jõudnud paatkondi, siis poolfinaalis sõitsid kõik enam-vähem välja sarnase aja. Finaalis tuleb kindlasti raske sõit ja otsustavaks saab see, kes kõige rohkem kannatada suudab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles