US Open sai läbi kahe maailma esikümne naise jaoks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril langes naiste üksikmängus eile suurima üllatusena välja kuuenda asetusega Caroline Wozniacki, kes kaotas 6:4, 4:6, 3:6 maailma edetabelis alles 136. kohal olevale itaallannale Camila Giorgile.

Sama saatus tabas Petra Kvitovat, kes on WTA edetabelis 10. kohal. Tšehhitar jäi 3:6, 0:6 alla ameeriklannale Alison Riskele. Reketid pidi pakkima ka 14. asetusega venelanna Maria Kirilenko, kes võitis Simona Halepi vastu vaid ühe geimi.

Maailma teine reket Viktoria Azarenka oli raskustes prantslanna Alize Cornet' vastu, kaotades avaseti kiires lõppmängus. Valgevenelanna võidunumbrid olid lõpuks siiski 6:7 (2), 6:3, 6:2. 13. asetusega ANa Ivanovic alistas 4:6, 7:5, 6:4 ameeriklanna Christina McHale'i, 10. asetuse saanud itaallanna Roberta Vinci oli 6:4, 6:3 parem kaasmaalannast Karin Knappist.

Turniir sai läbi ka kunagise maailma teise reketi Svetlana Kuznetsova jaoks. Venelanna jäi 5:7, 1:6 alla itaallannale Flavia Pennettale. Vigastuspausi tõttu maailma edetabelis 85. kohale langenud endine maailma esikümne mängija Pennetta üllatas teist mängu järjest, sest teises ringis oli ta alistanud maailma viienda reketi Sara Errani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles