Kais-Vesik kohtuvad MMil loosi tahtel Taani paariga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais (vasakul) ja Rivo Vesik.
Kristjan Kais (vasakul) ja Rivo Vesik. Foto: www.fivb.com
Eesti parimad rannavõrkpallurid Kristjan Kais - Rivo Vesik kohtuvad Stavangeri MMi play-off'i avaringis täna Taani paariga Anders Lund Hoyer – Bo Soderberg.

Hoyer - Soderberg alistasid alagrupis Penggen Wu - Rui Yini (Hiina) 2:1 ja Jan Schnider - Andreas Martin Sutteri (Šveits) 2:0, kuid kaotasid Ricardo Santos - Emanuel Regole (Brasiilia) 0:2 ning said teise koha, vahendab volley.ee.

Sel hooajal on taanlased võistelnud vaid kahel EM-etapil – Badenis saadi 17. ja Berliinis 29. koht. Mullune EM lõpetati aga üheksanda kohaga.

Kohtumise võitja läheb reedel kaheksandikfinaalis vastamisi matši David Klemperer - Eric Koreng (Saksamaa) versus Fabien Dugrip - Yannick Salvetti (Prantsusmaa) edukamaga. Dugrip - Salvettiga kohtusid meie mehed ka alagrupis ja siis saadi vastastest jagu 2:0.

Loos sepistas ka kolm maiuspala. Juba 32 parema seas lähevad vastamisi Julius Brink - Jonas Reckermann (Saksamaa) versus Pedro Cunha - Pedro Salgado (Brasiilia), Marcio Araujo - Fabio Luiz Magalhães (Brasiillia) versus Dmitri Barsjuk - Igor Kolodinski (Venemaa ) ja Ricardo - Emanuel versus Reinder Nummerdor - Richard Schuil (Holland).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles