Villeneuve loodab vormel-1 sarja naasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacques Villeneuve
Jacques Villeneuve Foto: AFP / Scanpix

Endine vormel-1 maailmameister Jacques Villeneuve avaldas, et ta on liiga noor, et oma vormelikarjääri täiesti lõppenuks lugeda, mees soovib hoopis USF1 ridades MM-sarja naasta.

 

Kolm aastat MM-sarjast eemal olnud kanadalase sõnul pole selle aja jooksul tema kirg vormel-1 vastu üldse vähenenud, vahendab Eurosport.

Villeneuve lahkus MM-sarjast 2006. aasta poole peal, kuna tema kehvad tulemused ja liigsed õnnetused polnud BMW-Sauberile meeltmööda.

Meeskond asendas ta testisõitja Robert Kubicaga enne toonast Ungari MM-etappi.

Pärast seda on Villeneuve erinevatest võistlustest osa võtnud, näiteks on ta osalenud Le Mansi 24 tunni sõidus ning ka NASCARi sarjas.

1997. aasta maailmameister vihjas aga, et soovib vormel-1 MM-sarja naasta. Karjääri jooksul 11 etappi võitnud Villeneuve sooviks juba järgmisel hooajal võistelda ning on avaldanud arvamust, et ta oleks sarja ühe uustulnuka USF1 jaoks parim võimalik kandidaat.

«Olen liiga noor, et karjääri täielikult lõpetada, tahan veel võistelda,» sõnas 38-aastane Villeneuve. «Mu kirg ei ole kuskile kadunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles