Red Bull veel tiimikorraldustele ei mõtle

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel Red Bulli roolis.
Sebastian Vettel Red Bulli roolis. Foto: Reuters / Scanpix
Red Bulli vormel-1 meeskonna juht Christian Horneri sõnul hakatakse tiimisiseseid korraldusi jagama alles pärast seda, kui üks nende pilootidest on langenud meistritiitli konkurentsist välja.

Seni on meeskond Sebastian Vettelit ja Mark Webberit võrdselt kohelnud, kuid Horneri arvates oleksid mõlemad mehed nõus abistama oma tiimikaaslast meistritiitlile, kirjutab Sponest.

«Sellise jutu jaoks on veel vara,» ütles Horner. «Toetame neid võrdselt, aga kui üks pilootidest konkurentsist välja langeb, siis on mõlemad neist meeskonnamängijad ning käituvad vastavalt.»

Kuigi rajal on mõlemad piloodid üksteise konkurendid, siis Hornerile see muret ei valmista, kuna nad saavad väga hästi läbi.

«See on ideaalne,» ütles Horner kahe piloodi läbisaamise kohta. «Nad mõlemad on professionaalid ning teevad tööd meie tiimi heaks. Ilmselgelt on nende vahel konkurents, kuid meil pole number üks pilooti. Uuendused kruvitakse mõlemale autole igal võistlusel ning sedasi see ka jätkub.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles