Tänak võitleb koha eest Pirelli meeskonnas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Karli Saul / SCANPIX
Rehvitootja Pirelli korraldab koostöös Rahvusvahelise Autoliidu FIAga konkursi oma rallimeeskonda noorte ja andekate sõitjate leidmiseks.

Konkursil esindab Eestit valitsev meister Ott Tänak, kes edu korral saab võimaluse astuda karjääris suure sammu edasi, kirjutab motosport.ee.

Konkurss korraldatakse piirkondlikel alustel. Põhja-Euroopast edasi pääsevad finalistid valitakse paari nädala pärast Soomes Jyväskylä ralli eelõhtul.

29.-30. juulil toimuvas Soome eelvoorus osalevad lisaks Eesti esindajale ka Soome, Rootsi, Norra, Läti, Leedu, Suurbritannia ja Iirimaa sõitjad.

Soomes Subaru Imprezal võistleva Ott Tänaku konkurendid:

Soome: Joonas Lindroos (24 a, Honda Civic Type R). Soome MV 2WD-klassi ja juunioride klassi liider, 2007. ja 2008. aasta meister.

Läti: Maris Neiksans (25 a, Mitsubishi Lancer Evolution IX). Võitnud kuldmedaleid Balti ja NEZ karikasarjades, Läti noorte MV, Läti autokrossi, rallikrossi ning kardi meistritiitleid.

Leedu: Vytautas Svedas (26 a, Mitsubishi Lancer Evolution IX). Leedu autoralli meister 2008.

Rootsi: Victor Henriksson (21 a, Ford Fiesta). 2008. aasta Rootsi MV hõbe. Võitnud kohalikke rallisid ning klassivõit Walesi MM-lt.

Norra: Anders Kjaer (24 a, Subaru Impreza WRX STi). Mitmed kohalikud ralli- ja kardisarjade tiitlid.

Suurbritannia: Kris Hall (20 a, Ford Fiesta S.T). MSA ralli eliitrühma liige. 2008. aasta Fiesta Sporting Trophy International Shootout 2. koht.

Iirimaa: Keith Cronin (23 a, Mitsubishi Lancer Evolution IX). Võitnud hulganisti kohalikke rallisid, 2007. aasta Iirimaa parim noorsõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles