Keel - Liivrand võitsid EMil pronksmedalid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Liivrand (mustas) rünnakul.
Rauno Liivrand (mustas) rünnakul. Foto: www.cev.lu

Martti Keel - Rauno Liivrand alistasid Portugalis Espinhos kuni 18-aastaste rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel 2:1 (20, -23, 7) Venemaa paari Ruslan Bõkanovi - Andrei Bolgovi ja võitsid pronksmedalid.

«Huvitav mäng oli, võimalusi oli palju,» kommenteeris treener Rainer Vassiljev. «Kolmandas geimis jäime 2:3 taha, aga siis poisid tegid viiepunktilise spurdi ja edasi oli juba lihtne, venelastel kadus isu ära.»

Kokkuvõttes võib Vassiljevi hinnangul turniiriga väga rahule jääda. «Vähemalt lõpetasime võiduga,» arvas ta. «Poolfinaalist on muidugi kahju, aga samas mulle tundub, et see Poola paar on ikkagi kõigist üle ja võtab finaalis oma. Ütlesingi poistele, et finaalis oleks me ilmselt kaotanud, aga nüüd lõpetasime võiduga. Poisid on väga rahul.»

Poolfinaalis kaotasid eestlased 54-minutilise heitluse järel 1:2 (-19, 22, -12) horvaatlastele Niksa Dellorco - Mate Glaurdicile.

«Tegelikult oli võidetav mäng, aga natuke jäi puudu,» tõdes Vassiljev. «Pronksimatšis vastu tulevad venelased on hoopis teise stiiliga kui horvaatlased, üritame nüüd oma mängu sobitada. Igatahes poisid väga tahavad medalit.»

Finaalis kohtuvad horvaatlased poolakate Bartosz Losiak - Piotr Kantoriga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles