Felipe Massa rase abikaasa tuli meest toetama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe ja Rafaela Massa
Felipe ja Rafaela Massa Foto: AP / Scanpix

Vormel-1 Ferrari meeskonna piloodi Felipe Massa rase abikaasa Rafaela lendas Brasiiliast Ungarisse, et raske peavigastuse tõttu haiglasse sattunud meest toetada.

Rafaela ootab paari esimest last, kes peaks sündima novembris, kirjutab mtv3.fi.

Felipe Massa ja ta naine abiellusid 2007. aasta novembris.

«Palun, et tema eest palvetataks ja seda hoolimata usutunnistusest,» sõnas Rafaela Massa enne Ungarisse lendu.

Ka Massa vanemad, ema Ana Elena ja isa Luis Antonio lendasid Brasiiliast Ungarisse. Massa vend Eduardo saadab teda võistlustel kogu aeg ning oli õnnetuse juhtumise ajal Ungaris.

«Naisel, emal ja isal on selliseid asju rakse taluda,» sõna piloodi isa Luis Antonio.

Massa tervise kohta on avaldatud väga vastukäivat informatsiooni. Mitmete allikate sõnul oli Massa elu ohus, kuid Ferrari meeskonna esindaja eitas seda.

Möödunud nädalalõpul tegi Ferrari piloot Felipe Massa vormel-1 Ungari GP-etapi kvalifikatsioonivõistlusel avarii, milles ta pea sai raskelt kannatada.  

Massal oli koljukahjustus, peapõrutus ja sügav haav otsaesisel.

Vigastused tekkisid Brawn GP piloodi Rubens Barrichello auto küljest ära lennanud vedru tõttu, mis vastu ta kiivrit lendas. Selle tagajärjel sõitis Massa rajalt välja kummivalli.

Intensiivravis oleva Massa seisund on nüüdseks stabiliseerunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles