Vigastus sundis Leibaku MMist loobuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Leibak
Kaire Leibak Foto: Priit Simson

«Igale mõõnale järgneb tõus» - just sellise mõtteteraga võttis oma praeguse seisu kokku kolmikhüppaja Kaire Leibak, kes oli vigastuse tõttu sunnitud Berliini MMist loobuma.

Hooaja alguses saadud säärelihasevigastus, kuni 23-aastaste EMil medalita jäämine, kannapõrutus, valu treeningul ja hüppe ajal - tänavune hooaeg on Leibaku jaoks suures osas olnud üks suur kannatuste rada. Vigastus vigastuse otsa ja pettumus pettumuse otsa.
Ent kuni viimase minutini lootis Leibak siiski Berliini MMil kaasa teha. Paraku osutus juuni lõpus saadud kannavigastus nii tõsiseks, et tulevikku silmas pidades, otsustas ta hooaja ühest tähtsaimast jõuproovist loobuda.
«Erinevate arstidega konsulteerides, otsustasime, et parem on jalad terveks ravida ja mitte end sinna lõhkuma minna. Tervis on praegu kõige tähtsam,» selgitas Leibak, kelle sõnul tuli otsus MMist loobuda väga raskelt. 

Artikli täisversiooni loe Postimehe paberlehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles