Latvala läheb tagasi sõidukooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: AP / Scanpix

Soomlasest rallisõitja Jari-Matti Latvala läheb sõidukooli, et oktoobris peetavaks Hispaania asfaldiralliks valmistuda, vahendab sponest.ee.

«Lähen Soomes ringrajale, kus istun taas sõiduauto rooli, et õppida rohkem asfaldil sõitmise kohta,» lausus Latvala. «Teised kaks päeva sõidan võistluspiloodiga, kes on mind varem aidanud.»

«Me ei sõida tegelikult ralliautoga, seda pole üldse vaja. Sõidan neliveoga sportautol ning töötan pidurdamise kallal, kus olen seni kõige rohkem aega kaotanud.»

«Dani on Hispaanias tugev, vägagi tugev, aga kui saan talle vähegi survet avaldada, siis oleks see mulle ja tiimile hea.»

Sel aastal katkestas Latvala Iirima rallil, kus kogu distants sõideti asfalteeritud teedel, sellest hoolimata on ta jäänud oma esitustega rahule.

«Eelmisel aastal olin Korsikal oma kiirusega üsna rahul. Hispaanias olin kuues, kuid polnud enne rallit üldse testinud. Usun, et suudan enne Hispaania rallit veelgi kiiremaks muutuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles