Peep Pahv: saagu valgus Kadriorgu!

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Pahv
Peep Pahv Foto: Pm

Teisipäeva õhtu, Kadrioru staadion. Kell näitab juba üle üheksa ning väljas kisub pimedaks.


Kolm maailma paremat kettaheitjat annavad ilusa etenduse, kuid… etenduse jälgimiseks vajanuks pealtvaatajad sõjaväes kasutatavaid ööbinokleid.



Paraku polnud umbes 5000-l staadionile kogunenud inimesel nii peent lisavarustust kusagilt võtta ning seega tuli rahulduda tabloole kuvatava telepildiga – niisama polnud silm võimeline ketta lendu jälgima.



Mati Lillialliku julge idee korraldada koduse kergejõustiku suursündmus prožektorite valgel väärib kiituskirjaga tunnustamist – ehk nägid nüüd Kadrioru staadioni hea käekäigu eest vastutavad linnaisad, spordijuhid ja valitsusinimesed, et korraliku valgustuse paigaldamine on hädavajalik.



Peetakse ju 2011. aastal Kadriorus kergejõustiku juunioride EM ning üha tihedamini jõuab rahvusvahelisele areenile sama staadioni koduareenina kasutav Levadia jalgpallimeeskond. Imelik oleks ju korraldada kõik need suursündmused südapäeval päikesevalguses või jagada osalejatele ja pealtvaatajatele pimedasnägemise lisavarustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles