Renault’d kahtlustatakse pikaajalises sohitegemises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso, Flavio Briatore ja Nelson Piquet.
Fernando Alonso, Flavio Briatore ja Nelson Piquet. Foto: AP / Scanpix

Renault vormel-1 meeskond sai eile veel halbu uudiseid – lisaks sellele, et Rahvusvaheline Autoliit (FIA) uurib väiteid, et Nelson Piquet juunior tegi eelmisel hooajal Singapuri MM-etapil avarii meeskonna käsul, selleks, et aidata meeskonnakaaslasel Fernando Alonsol võita, on Renault sattunud FIA huviorbiiti ning uuritakse kõiksugu nendega seotud kahtlaseid juhtumisi.

«Kogu Belgia etapi nädalavahetusel intervjueeriti erinevaid inimesi ja need ei puudutanud ainult Singapuri etappi, vaid uuritakse ka muid probleeme,» rääkis üks FIA allikas Briti ajalehele The Independent.

Tehniline direktor Pat Symonds ja Alonso olid ühed tähtsamad inimesed Renault meeskonnast, keda FIA Belgias korduvalt üle kuulas.

Daily Expressi andmetel küsitleti ka Renault bossi Flavio Briatoret, teda kuulas üle üks Belgia advokaat. Lisaks olevat intervjueeritud veel mitmeid insenere ning FIA võttis enda valdusesse Renault paberimajanduse ja raadioside salvestused.

Milles täpsemalt Renault tiimi kahtlustatakse, pole praegu veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles