Gerd Kanter asub treenima Skype’i abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Toomas Huik

Eesti parim kettaheitja Gerd Kanter tutvustas eile uue hooaja plaane, mille kohaselt on järgmisel aastal olulisel kohal videotreening.

Samal ajal kui Kanter ket-taheiteringis rassib, võib islandlasest treener Veisteinn Hafsteinsson teda Skype’i videokonverentsi abil juhendada kas või maailma teisest otsast.

Uuendusmeelne Kanter usub, et meetodist on võimalik treeningul kasu saada. «Otse videopilt on ikka teine asi kui hiljem saadetud klipid,» rääkis Kanter, kes juhendajaga iga päev ei kohtu. «Teineteisemõistmine treeneriga on piisavalt hea, teda ei olegi vaja pidevalt kohale.»

Oktoobrist ainult viie tippatleediga töötav Hafsteinsson kiitis sügisel seljavigastusega kimpus olnud Kanteri võimsust. «Gerdil on hea võimalus olla järgmisel hooajal parim,» ennustas ta.

Jaanuari alguses Lõuna-Aafrika Vabariiki treeningulaagrisse siirduv Kanter vaatab uude hooaega lootusrikkalt ja ihkab vähemalt ühel tähtsal võistlusel maailma edetabelijuhi leedulase Virgilijus Alekna alistada.

«Vahe on viimasel ajal kogu aeg vähenenud, nüüd võiks vaekaussi väheke tasakaalustada ja leida selle otsustava lisakäigu,» rääkis vägilane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles