Barrichello loodab Massa abiga Singapuris võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: AFP / Scanpix

Brawn GP vormel-1 meeskonna piloot Rubens Barrichello avaldas, et loodab Felipe Massa abiga järgmisel nädalal Singapuri MM-etapil võidu võtta.

Barrichello, kes kaotab MM-sarja üldarvestuses oma liidrikohal olevale meeskonnakaaslasele Jensin Buttonile 14 punktiga, on viimasest kolmest etapist suutnud võita kaks, kirjutab Autosport.

Barrichello sõnul aitasid Massa nõuanded tal Valencias võita ning ta loodab, et saab samaga hakkama ka Singapuris.

«Teate, kuidas ma Singapuri etapiks valmistun? Magan iga öö Felipe Massa juures,» rääkis Barrichello Gazzetta dello Spordile. «Käisin tal enne Valencia etappi külas ja ta selgitas mulle, kuidas võistelda rajal, kus ta aasta tagasi domineeris. Ja ma võitsin. Ta oli mullu ka Singapuris hoos, seega tahan, et ta mulle räägiks, kuidas ta seda tegi.»

«Olen sel aastal märksa enam valmistunud,» jätkas Barrichello. «Nad on osasid kurve natuke muutnud, rada sai uue katte ja kõik need jubedad muhud peaksid kadunud olema. Tean nüüd, mida oodata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles