Piquet’l raskusi uue meeskonna leidmisega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Piquet
Nelson Piquet Foto: AFP / Scanpix
Nelson Piquet juunior pääses küll Singapuri etapil meelega tehtud avariist puhtalt, kuid tema karjäär vormel-1 sarjas võib olla lõplikult läbi.

Piquet pääses karistusest, kuna tegi varem Rahvusvahelise Autoliidu FIA-ga kokkuleppe, et tunnistab kõik ausalt üles. Selle tagajärjel määrati karistused hoopis Renault' endistele juhtfiguuridele Flavio Briatorele ning Pat Symondsile, kirjutab f1-live.com.

FIA poolt antud immuunsus tähendab, et Piquet võiks uuesti mõne vormel-1 meeskonnaga liituda, kuid paljud vaatlejad usuvad, et ta on oma karjääri jäädavalt kahjustanud.

«Olen noore Piquet' käitumises pettunud,» sõnas endine piloot ning praegune kommentaator Martin Brundle. «Kuidas teda edaspidi sponsoritele müüa? Ta ei suutnud Renault’ meeskonnas tulemust teha. Ta ei olnud piisavalt kiire ja seetõttu ta vallandatigi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles