Pohlak lubab FC Kuressaarest teha Eesti meistri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora ja Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak
FC Flora ja Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak Foto: Egert Kamenik

FC Flora omanik Aivar Pohlak kinnitab, et üleeile 10. sünnipäeva tähistanud FC Kuressaare jalgpallivõistkonnaga seotud eesmärk on viia ta Eesti meistritiitlini, kirjutab Oma Saar.

Kuressaare linnastaadionil suurejoonelise peoga oma sünnipäeva tähistanud jalgpalliklubi omaniku sõnul on Saaremaale jalgpalliklubi loomine ennast igati õigustanud, sest see aitab kasvatada häid mängijaid.

«Kui vaadata, milline koosseis on praegu FC Floral, siis on näha, et süsteem toimib, viimases euromängus oli väljakul vaid üks tallinlane, ülejäänud on teistest Eesti nurkadest, sealhulgas ka saarlane,» rääkis Pohlak pidades silmas väravasuul seisnud Mihkel Aksalut.

Pohlaku sõnul on ta endale võtnud pikemaajaliseks eesmärgiks teha FC Kuressaarest Eesti meisterklubi. «Kui ma vanaks jään ja Saaremaale päriselt elama tulen, siis hakkan sellega tegelema, et FC Kuressaare meistriks viia,» kinnitas praegugi vähemalt kord nädalas Saaremaad väisav Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles