TV3: BC Kalev testib kontrollmängudes võõrleegionäre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi keskmängija Travis Reedi pealtpanekud on võimsad.
Kalevi keskmängija Travis Reedi pealtpanekud on võimsad. Foto: Toomas Huik

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalis kevadel kaotusekibedust tundma pidanud BC Kalev valmistub uueks hooajaks ja üritab mängupilti sulandada uusi võõrleegionäre.

BC Kalevi tänane teine treeningmäng Ventspilsi meeskonnaga oli küll korviderohke, kuid toores, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised». Kalev võitis lõpuks suure skooriga 114:94.

Kahes treeningmängus testiti uusi võõrleegionäre. Bosnia ja Hertsegoviinast pärit serblane Bojan Pelkic viskas täna 11 punkti ja pani kaks kulpi, ent tegi ka viis viga.

Kalevlaste peatreenerit Veselin Maticit see ei häirinud, et mees veel erilist mängu ei näidanud, kuna ta tunneb mängijat juba ammu ja loodab temast eeskätt kasulikku vahetusest platsile tulijat.

Ameeriklasest tagamängija Marlon Parmer pole aga puhas viskaja. Täna kogus ta küll 21 punkti, kolmese joone tagant proovis aga vaid korra. Matici sõnul ei otsitagi punktitoojat, vaid

Samuti uuel hooajal Kalevi ridades mängiv Martin Viiask oli täna resultatiivseim 24 punktiga. Mehe kaitsemänguga aga peatreener rahule ei jäänud.

Eelmise hooaja staar Travis Reed on aga tagasi vanas headuses, visates täna 17 punkti. Seejuures on ta suvel hakanud ka kaugviskeid rohkem harjutama.

BC Kalev mängib järgmisel nädalal Tallinnas kontrollkohtumisi Riia Baronsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles