Tallinna Kossuliigasse registreerus 50 võistkonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesper Parve.
Jesper Parve. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kossuliigast sai uuel hooajal suurima osalejate arvuga korvpalliliiga Eestis. Kui möödunud hooajal osales Kossuliigas 42 meeskonda, siis algaval hooajal on võistkondade arv kerkinud lausa 50ni.

Tugevamas A-divisjonis lööb kaasa sarnaselt möödunud hooajale 15 võistkonda, nõrgemas B-divisjonis on osalejate arv kasvanud 8 võrra ning turniirivõitu läheb sel aastal jahtima kokku 35 meeskonda.

Lisandunud uute võistkondade nimekirjast võib sel hooajal leida isegi olümpiasportlasi – näiteks on võistkonna Run n Gun rivistuses üles antud rannavõrkpallur Rivo Vesik. Lisaks leiab Kossuliigas registreerunud mängijate hulgast ka mitmed endisi tippkorvpallureid. Nende hulgas on ka üle kümne aasta meistriliigas pallnud Jesper Parve.

Alagrupiturniiril peetakse kokku 134 kohtumist, millele järgnevad vahegrupimängud ning play-off kohtumised. Alagrupimängud algavad 5. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles