Bosnia peatreener hoiatas koondislasi eestlaste eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zvjezdan Misimovic (rohelises)
Zvjezdan Misimovic (rohelises) Foto: Reuters / Scanpix

Bosnia ja Hertsegoviina koondise peatreener Miroslav Blaževic tegi juba täna teatavaks algkoosseisu laupäevaseks MM-valikmänguks Eestiga.

Külaliste hirmuäratava ründeliini moodustavad Saksamaa kõrgliigas säravad Edin Džeko ja Vedad Ibiševic, nende taga alustab eelmisel aastal Eesti puuri kolm palli saatnud Zvjezdan Misimovic, vahendab soccernet.

«Suur Brasiilia võitis meie vastaseid nende kodus napilt 1:0. 7:0 tulemus Zenicas ei tohi meid lollitada, sest Tallinnas ootab meid kindlasti teistsugune Eesti, mis tahab end tõestada,» vahendas reprezentacija.net Blaževici sõnu tänaselt pressikonverentsilt.

Eesti koondise kohtumine Bosnia ja Hertsegoviinaga algab sel laupäeval kell 19:00 A. Le Coq Arenal.

Bosnia eest jooksevad platsile :Kenan Hasagic, Sanel Jahic, Safet Nadarevic, Emir Spahic, Samir Muratovic, Elvir Rahimic, Senijad Ibricic,  Sejad Salihovic, Zvjezdan Misimovic, Edin Džeko ja Vedad Ibiševic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles