Misimovic: Eestist võtame võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zvjezdan Misimovic (rohelises)
Zvjezdan Misimovic (rohelises) Foto: Reuters / Scanpix

Kuna bosnialased on alagrupis hetkel hoidmas teist kohta ja Türgi jääb neist juba maha nelja punktiga, kindlustaksid esimesed homse võiduga endale koha play-off turniiril.

Oma võistkonna edu võtmeks peab nr 10 kohal palliv mängija pikaajalist kokkumängu. «Paljud praegu esinduskoondisesse kuuluvad mängijad pallisid koos juba U-21 koondises. Lisaks on meil võistkonnas mõned suurepärased mängijad,» vahendas soccernet Misimovici sõnu.

«Olen kindel, et saame edasipääsemisega hakkama. Oleme sellele juba nii lähedal, lihtsalt peame olema kindlad, et lõpetame oma poolelioleva töö Eestiga,» sõnas enesekindel mängija, kelle arvates lahkutakse Tallinnast laiade naeratustega.

Meeskonna suureks sooviks on kodumaale naasta mõttega sõita järgmisel suvel Lõuna-Aafrika Vabariiki MM-finaalturniirile, mis on olnud pikaajaliseks unistuseks. Kuna meeskond on suutnud viimaste aastatega järjest paremaid etteasteid sooritada, on võimalus käega katsutav.

«Meil on väga hea ja noor võistkond, aga siiski ei ole me veel võimelised võitlemaks parimatega. Siiski lubab see väita, et koduväljakul võime võita kõiki,» sõnas Misimovic lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles