Eestlannad alustasid Küprosel kaotustega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix
Sel hooajal Küprose võrkpalliklubide ridadesse kuuluvad Natalja Bratuhhina, Triin Kuusk ja Krista Vahter alustasid riigi meistrivõistlusi kaotustega.

Kuuse ja Vahteri tööandja Larnaca AEK alistus kodus tiitlikaitsjale ning värskele superkarikavõitjale Limassoli AEL-ile 1:3. AEK poolel ei teinud üleminekupaberite puudumisel kaasa Valgevene temporündaja Alina Kananevitš. Kuuse sõnul jäi klubi juhtkond tema ja Vahteri mänguga enam kui rahule, kirjutab volley.ee.

Bratuhhina tööandja Nicosia Panidaliakos kaotas kodus mullusele karikavõitjale ja meistrivõistluste finalistile Nicosia Anorthosisele 0:3 (-17, -18, -18). Kuna Panidaliakose kaks temporündajat ja sidemängija taastuvad vigastustest, oli Eestis diagonaalründaja positsioonil mänginud Bratuhhina sunnitud tegutsema temporündajana.

Kuna klubi ainus leegionär Bratuhhina saab ainsana kaks korda päevas harjutada - kohalikud pallurid käivad tööl -, külastab ta mõnikord hommikuti Nicosia Omonia meeskonna treeninguid.

Küprose meistrivõistlused meestele algavad reedel. Eestlastest on võistlustules Eivo Žuravljov, Argo Arak, Meris Merisaar ja Priit Luik.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles