Skandaalidest räsitud Renault ei kavatse vormel-1 sarjast lahkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso Renault' vormel-1 auto roolis.
Fernando Alonso Renault' vormel-1 auto roolis. Foto: Reuters / Scanpix
Pärast eilset Toyota otsust loobuda vormel-1 sarjast läksid kiiresti liikvele jutud, et Renault on järgmine, kes järgmisest hooajast kõrvale jääb.

Siiski teatas Renault’ F1 meeskonna tegevjuht Jean-Francois Caubet, et meeskonnal on järgmise aasta eelarve kinnitatud ning uuel hooajal ollakse kindlasti stardis, kirjutab f1-live.com.

«Meil on juba sõitjatega lepingud sõlmitud, eelarve on heaks kiidetud ja oleme ennast uueks hooajaks registreerinud,» sõnas Baubet.

Ka Renault tegevdirektor Carlos Ghosn on avaldanud lootust, et meeskond suudab uuel hooajal tõusta taas kõrgemale tasemele.

«Me ei tule arvatavasti järgmisel aastal maailmameistriteks, kuid loodame oma tulemusi kõvasti parandada,» sõnas Caubet.

Renault' meeskonna maine sai tänavu kõvasti kannatada, kui meeskonna endine piloot Nelson Piquet juunior tunnistas, et ta tegi tiimi bosside käsul eelmise aasta Singapuri etapil meelega avarii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles