Eesti käsipallikoondise väravavaht sai Šveitsi liigas punase kaardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Marius Aleksejev.
Väravavaht Marius Aleksejev. Foto: Margus Ansu

Marius Aleksejevi ja Kaupo Liiva koduklubi Wacker Thun kohtus Šveitsi käsipalliliigas viimati Pfadi Winterthuriga. Eelmisel hooajal HC Kehraga Eesti meistriks tulnud mängijad alustasid mõlemad põhikoosseisus.

Kohtumise 18. minutil viskas vastaste mängija Alexander Mierzwa Aleksejevile kiirrünnakus palliga näkku, mille peale tavaliselt rahuliku olemisega eestlane ägestus ning vastast tõukas, vahendab HC Kehra kodulehekülg.

Seejärel samuti enesevalitsemise kaotanud Mierzwa lükkas Aleksejevit vastu ning kohtunikud näitasid mõlemale mängijale punast kaarti.

«Mul sõitis katus ära ning tegutsesin mõtlematult. Reeglite järgi peaks see lükkamine olema kaheminutiline karistus, aga eks see oli kohtunike otsustada,» kommenteeris Aleksejev. «Kaotuse suur põhjus oli vastaste väravavaht, kelle vastu on meie meeskonnas juba kolm aastat valitsenud mingi mõistmatu aukartus. Kaitsemängijatest saime ilusasti mööda, aga kui pall oli vaja väravasse visata, siis tehti rumalaid otsuseid ega vaadatud üldse, mida tema väravas teeb.»

Aleksejev jõudis 520 pealtvaataja ees 18 minutiga sooritada kuus tõrjet, 30 minutit mänguaega saanud paremäär Liiva arvele jäi üks värav.

Wacker kaotas poolaja 11:13 ning kogu kohtumise 19:30.

Eestlaste klubi asub üheksa mängu järel Šveitsi meistriliiga 12 meeskonna hulgas kuue punktiga üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles