Risto Lepp viskas liidermeeskonna vastu seitse väravat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Risto Lepp
Käsipallur Risto Lepp Foto: Internet

Mängujuht Risto Lepa koduklubi SV Anhalt Bernburg kaotas Saksamaa käsipalli 2. Bundesligas võõrsil liidermeeskonnale ASV Hamm 21:28 (10:12).

Hammis 1782 pealtvaataja ees peetud kohtumises mängis Eesti koondislane 45 minutit ning viskas selle aja jooksul kohtumise resultatiivseimana seitse väravat, millest üks sündis seitsme meetri karistusviskest, kirjutab HC Tallase kodulehekülg.

Hammi kasuks viskas Läti koondise mängujuht Maris Veršakovs neli väravat.

«Hakkasime neile kõvasti vastu. Läksime alguses 3:1 ette ning mäng püsis suhteliselt võrdsena veel 50. minutini, kui olime taga 17:19. Siis sai meil püssiroht otsa ning vastased läksid oma teed,» lausus Lepp.

«Oleme langenud turniiritabelis viimaseks ning olukord on suhteliselt keeruline. Alustasime hooaega hästi, kuid viimasel ajal on meeskonna vorm alla käinud. Kuna meie meeskond pole nii hästi komplekteeritud, siis eriti valusalt mõjuvad meeste vigastused. Selles kohtumises ei saanud vigastuse tõttu kaasa teha hollandlasest põhiväravavaht ja poolakast paremäär,» lisas endine HC Tallase kasvandik.

Bernburg hoiab Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsoonis 17 meeskonna hulgas viimast kohta. Kümne mänguga on kogutud kolm punkti – kodusaalis alistati Hildesheim ja viigistati Post Schweriniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles