Risto Lepa koduklubi pääses punase laterna rollist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Risto Lepp
Käsipallur Risto Lepp Foto: Internet

Eesti käsipallikoondise mängujuhi Risto Lepa koduklubi SV Anhalt Bernburg sai Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsoonis teise võidu, kui koduplatsil alistati 32:27 (14:12) Rostocki Empor.

Lepp viskas kodusaalis 648 pealtvaataja ees kuus väravat, vahendab hctallas.

«Olime liigas kuus viimast mängu kaotanud ning juhtkonna poolt oli treeneritele ning mängijatele tugev surve peale pandud. Viimase kahe nädala jooksul oli näha, et treener on treeningutel kasutusele võtnud uued võtted ning harjutuskordade kvaliteet on paranenud,» lausus Lepp, kellel tuli ka endal treeneriga nelja silma all kriisiolukorra tõttu vestelda ja nõu pidada.

«Vastased asusid enne mängu seitsmendal positsioonil ning meie viimasel ehk seitsmeteistkümnendal. Pidime selle mängu võitma, muidu oleks olukord väga nukraks läinud. Millegipärast oleme koduväljakul hoopis teisest puust kui võõrsil - kodus oleme viiest mängust võitnud kaks ning viigistanud ühe, võõrsil aga kaotanud kõik 6 mängu,» lisas Lepp.

Lepa klubi hoiab nüüd Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsoonis 17 meeskonna hulgas 5 punktiga viieteistkümnendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles