Hirvonen kerkib Fordi esisõitjaks

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen.
Mikko Hirvonen. Foto: SCANPIX

Tõsiasi saab ametlikuks - Mikko Hirvonen on järgmisest hooajast ametlikult Fordi rallimeeskonna esisõitja MM-sarjas, kirjutab mtv3.fi.


Ametlikult on Ford siiani mõlemat sõitjat võrdselt kohelnud, kuid see taktika vedas sel hooajal alt, Ford kaotas tootjate tiitli Citroenile.

Tänavu võttis Fordi teine sõitja Jari-Matti Latvala Sardiinia ralli võiduga Hirvoselt kaks punkti ning hiljem kaotas Hirvonen sõitjate MM-tiitli ühe punktiga Citroeni esinumbrile Sebastien Loebile. Lisaks kippus Latvala hooaja vältel rallide esikohti jahtides üle pingutama ja katkestas mitu rallit ainsatki punkti toomata.


Autoralli MM-sarjas Fordi esindava M-Spordi juht Malcolm Wilson kinnitas portaalile mtv3.fi, et kavandab tulevaks aastaks Hirvosele selget esisõitja staatust.

«Arutame praegu, kuidas tuleval hooajal käituda, ja ilmselt teeme nii (seame Hirvose esikohale - toim),» ütles Wilson. «Räägime jaanuaris sõitjatega läbi ja arutame seda.»
Wilson kinnitas samas, et sõitjate autod on võrdsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles