Shmigun Oberhofis kümnes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaal Oberhofis sõidetud murdmaasuusatajate 10 kilomeetri ühisstardiga klassikaetapil jäi Kristiina Shmigun kümnendaks, sõidu võitis norralanna Bente Skari.

Algul läks sõitu juhtima Bente Skari, kuid peagi võttis liidriohjad enda kätte Gabriela Paruzzi, kes aga peagi pidi taas juhtimise Norra esisuusatajale üle andma. 3,5 kilomeetri peal juhtis Skari Paruzzi ees enam kui 13 sekundiga. Shmigun oli Kaisa Varise järel neljas kaotades Skarile ligi 17 sekundit. Poole distantsi peal oli Skari edu kasvanud juba jälitajate ees 27 sekundile. Shmigun kaotas seitsmendana 30,1 sekundiga norralannale. 7,5 kilomeetri peal kaotas Shmigun juba Skarile 45 sekundit ja oli üheksas. Oma sportlaskarjääri 36. MK-etapivõidu saanud Skari lõpuaeg oli 28.37,5 Lisaks Skarile jõudsid pedestaalile norralanna Hilde Pedersen ja soomlanna Kaisa Varis, kes said lõpuajaks vastavalt 29.19,3 ja 29.23,7. Täpselt sekundiga jäi esikolmikust välja itaallanna Gabriela Paruzzi. Finishis kaotas Shmigun kümnendana Skarile ajaga 1.15,2. Teda edestasid veel norralanna Anita Moen, sakslanna Manuela Henkel, itaallanna Marianna Longa, soomlanna Kirsi Välimaa ja sakslanna Evi Sachenbacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles