Märtin Argentiina rallil seitsmes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fordi tehasemeeskonna esisõitja Markko Märtin on pärast Argetiina ralli teist katset seitsmendal kohal, kaotades liidrile Marcus Grönholmile (Peugeot) kaheksa sekundiga.

Ralli avakatse lõpetas Märtin kaheteistkümnenda kohaga, jäädes katse võitnud Grönholmile 6,9 sekundit. Teise katse lõpetas Märtin kuuendana, jäädes katse võitnud Grönholmi meeskonnakaaslasest Richard Burnsist maha 2,2 sekundit. Üldarvestuse teine on pärast teist katset Petter Solberg (Subaru), kes kaotab liidrile 2,3 sekundit. Kolmandal kohal on Carlos Sainz (Citroen), jäädes liidrist maha 2,8 sekundit. Burns on neljandal ja Sainzi meeskonnakaaslane McRae viiendal kohal. Märtinist koha võrra eespool on Tommi Mäkinen (Subaru), keda lahutab Märtinist 2,8 sekundit. Märtinist vaid 0,1 sekundit tagapool on Harri Rovanperä (Peugeot), temast koha võrra ja 1,5 sekundit tagapool Märtini meeskonnakaaslane Francois Duval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles