Nõmme spordikeskus valmistub talihooajaks

Piret Jaaks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme spordikeskuses algasid möödunud nädalal liikumisradade tõusude ja laskumiste kindlustustööd, mis on ettevalmistuseks kvaliteetsete talviste suusaradade rajamisel.

Linnaosavanem Hanno Pevkuri sõnul näitas eelmine talv spordikeskuse suurt populaarsust suusatajate hulgas, kes kasutasid valgustatud suusaradu nii õhtutundidel kui ka nädalavahetustel. «Näeme sel suusahooajal spordikeskuse suusaradade kasutamise intensiivsuse kasvu, mis nõuab radade veelgi paremat ettevalmistamist ning seepärast oleme varakult alustatud vajalike töödega,» märkis ta. Nõmme spordikeskuses suvel jooksu- ja talvel suusaradadena maastikule ehitatud tõusude ja langustega rajad saavad enne talve lisaks tõusukindlustustele osaliselt ka uue saepurukatte, korrastatakse rajaäärne valgustus ja tehakse võsaraiet. Nõmme spordikeskuses on iga päev spordiharrastajate käsutuses hooldatud ühe-, kahe-, kolme- ja 5-kilomeetrised liikumisrajad, mida suvel kasutavad jooksjad ja mägiratastel sõitjad ning talvel suusatajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles