TTÜ/A. Le Coq alustab Eesti korvpallikarika püüdmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast mullust korvpallihooaega märgatavalt tugevnenud TTÜ/A. Le Coqi meeskond alustab täna Eesti karika püüdmist, kohtudes Põlvas veerandfinaalis Tartu Ülikooli/Rocki meeskonnaga.

Mullu Eesti liigas teiseks tulnud TTÜ/A. Le Coqi meeskonna eesmärk on tõusta hooajal 2003/2004 riigi parimaks. Tänases veerandfinaalis karikakaitsja Rocki vastu läheb platsile A. Le Coqi tuumik eesotsas kevadel Kaleviga Eesti meistritiitli teeninud Rauno Pehka ja Larry Danielsi ning soomlase Petri Virtaneniga. Aivar Kuusmaa vigastas kümmekond päeva tagasi treeningul jalga, kuid tänases kohtumises on peatreener Heino Endeni sõnul valmis mängima. Endeni sõnul on heas hoos Andre Pärn ja Leho Kraav, kes augustis kandsid suurt raskust universiaadil. Rocki meeskonna peatreener Tõnu Lust ütles, et pärast Tanel Teini lahkumist peaks võtma liidrirolli leedulane Augeniujus Vaskys. Samas loodab ta palju noormängijatelt Heiko Rannulalt, Asko Paadelt ja Marek Doroninilt. Kapteniks valiti Tarmo Kikerpill. Doronin venitas eelmisel nädalal treeningul jala tagakülge ega saa täna suure tõenäosusega mängida. Kohtumine algab Põlva Mesikäpa spordihoones kell 18. Teistes veerandfinaalides kohtuvad homme Ida-Virumaal Maidla kooli spordisaalis Tallinna Kalev - Pirita Top Spa ning Tapal Ehitustööriist/Audentes - EBS/Nybit. Neljandasse veerandfinaali on saanud esiliiga meeskond Pealinna Politsei. Nende vastaseks saab ilmselt Hansapanga meeskond, kes alistas esimeses kaheksandikfinaalis Audentese SK II esinduse 96:65.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles