Rock alistas Valmiera, uued leegionärid suurepärases hoos

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas kodusaalis peetud treeningmängus lätlaste Valmiera 97:75. Kindlalt kohtumist kontrollinud Rocki parim oli Uros Lukovic 24 punkti ja 11 lauapalliga.

Poolesaja fänniklubi liikme ja meeskonna sponsori silme all peetud treeningmängu kontrollis Rock algusest peale. Avapoolaja võitis kodumeeskond 48:34 ning head mängutempot hoidis üleval Rocki leedulasest mängujuht Augustas Peciukevicius. Teisel poolajal läksid hoogu ka teised uued leegionärid tsenter Uros Lukovic ning tagamängija Vincent Simpson. Rocki ridades said 97:75 võiduga lõppenud kohtumises mänguaega kõik mängijad.

Uros Lukovic kogus parimana 22 mänguminutiga 24 punkti ja 11 lauapalli, neist koguni kuus ründelauast. Vinny Simpsoni arvele jäi 18 punkti. Augustas Peciukevicius oli samuti lähedal kaksikduublile, kui ta viskas 13 punkti ja võttes üheksa lauapalli. Timo Eichfussi kontosse kogunes 10 punkti. Valmiera resultatiivseim oli Kristaps Dargais 15 punkti ja 15 lauapalliga.

Rock peab Valmieraga teise treeningkohtumise homme päeval ning järgmise nädala keskel siirdutakse iga-aastasele Liepaja turniirile. Septembri lõpus ootab ees BBL Cup Kedainiais ning esimese kohtumise koduses meistriliigas peab Rock 2. oktoobril kodus Tallinna Kalevi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles