Tartu Rock alustas Liepaja turniiri võiduga Šiauliai üle

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki võistkond.
Tartu Rocki võistkond. Foto: Margus Ansu

Lätis Liepajas peetaval Triobet LOC Cup avamängus võitis Tartu Ülikool/Rock leedukate Šiauliai meeskonda 96:88. Uros Lukovic kogus üleplatsimehena 19 punkti ja seitse lauapalli.

Tartlased jäid esimese veerandaja keskel küll korraks tagaajaja rolli, ent esimese veerandaja lõpuks juhiti kohtumist 18:13. Teisel veerandajal püsis Šiauliai veel konkurentsis ning veerandaja keskel vahetus paaril korral ka liider, aga taas mängis TÜ/Rock perioodi lõpu paremini ja poolajale mindi 43:41 eduseisus.

Suurem vahe mängiti sisse kolmandal veerandajal, mille lõppedes särasid tablool edunumbrid 72:62. Viimasel neljandikul püüdis Šiauliai küll mängu tagasi tulla, aga tartlased hoidsid turvalist eduseisu ja võitsid kohtumise 96:88.

Vaid 17 mänguminutiga kogus Uros Lukovic üleplatsimehena 19 punkti ja seitse lauapalli. 33 minutit rassinud Augustas Peciukevicius lisas 15 punkti, viis lauapalli ja kuus korvisöötu. Timo Eichfuss ja Tanel Kurbas kogusid võrdselt 14 punkti. TÜ/Rockil ei teinud kaasa Janar Talts.

Šiauliai parim oli neli kaugviset tabanud tagamängija Derek Needham 18 punktiga, Julius Jucikas lisas 17 punkti, Rokas Giedraitis 15 ja Vytautas Sulskis 12 punkti.

Homme on TÜ/Rockil mänguvaba päev ning laupäeval kell ootab ees kohtumine võõrustaja Liepaja/Triobetiga. Turniiri kohamängud peetakse pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles