Kas järgmisel hooajal sõidab F1s kaks Schumacherit?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Schumacher
.
Ralf Schumacher . Foto: Reuters / Scanpix.

Sakslane Ralf Schumacher tahab järgida oma venna Michaeli eeskuju ja järgmisel hooajal autospordi kuninglikku sarja naasta.

Noorem Schumacher sõitis vormel-1 sarjas viimati 2007. aastal kui esindas Toyotat. Viimasel kahel hooajal on ta DTMi sarjas kaasa teinud.

Hiljuti avaldas Ralf Schumacher ajalehele Bilt, et ta oleks valmis iga kell DTM-sarjast loobuma, kui saaks F1st ahvatleva pakkumise.

«Olen märganud, et vormel-1 sarja tuli põleb taas koos minuga,» ütles ta. «Seetõttu mõistan Michaeli otsust sajaprotsendiliselt, ma isegi poleks sekunditki kahelnud. Seda kirge ei saa lihtsalt peatada - võidusõit oli ja on osa meie elust ja olema alati väljakutseid otsinud.»


Ühtlasi tõdes Ralf Schumacher, et ta on saanud vormel-1 sarjast ka ühe pakkumise, kuid ta ütles sellest ära. «Väljakutse peab õige olema. Pole mõtet sõlmida lepingut, mis tooks palju raha, kuid ei võimaldaks midagi saavutada. Toyota aastad on minu jaoks minevik,» nentis Schumacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles