Azarenka: minu ja Serena Williamsi vahe on kahanenud minimaalseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka.
Victoria Azarenka. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma teine reket Victoria Azarenka kinnitas, et kuigi Serena Williams on hetkel tennisemaailma valitsemas, siis valgevenelanna astub talle tihedalt kandadele.

«Serena mängib praegu oma elu parimat tennist, aga ka mina teen seda,» rääkis Azarenka. «Ma ei saa hinnata kedagi, kellega ma pole kunagi mänginud, aga üldises plaanis on tennis arenenud ja seetõttu on raske varasemate aegadega võrrelda. See oleks sama, kui võrrelda Muhammad Alid ja Floyd Mayweatherit,» lisas 24-aastane valgevenelanna.

«On väga tähelepanuväärne, et eelmise aasta suur tasemevahe on minimaalseks kahanenud. Ma olen teda sel aastal kaks korda võitnud, keegi teine pole seda suutnud,» rääkis Azarenka.

Omavahel kohtusid naiste tennise esimene ja teine reket viimati US Openi finaalis, kus Williams alistas Azarenka 7:5, 6:7, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles