Arsenali ründeässa vaevab müstiline vigastus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger tunnistas, et klubi ründaja Theo Walcotti on segamas kummaline vigastus, mille põhjused on hetkel veel ebaselged.

24-aastane Walcott oleks pidanud kaasa tegema eilses Inglismaa liiga kohtumises Stoke City vastu, aga Wenger jättis noore ründaja pingile, sest mees sai soojenduse ajal vigastada.

«Tal oli kõhulihastega probleem, ma ei oska praegu täpsemalt öelda, mis see on,» rääkis Wenger SkySportsile.

«Keegi ei oska mulle öelda, kas see on vaid mõnepäevane probleem. Ta tegi enne mängu testi ära ja otsustasin teda mängitada, aga tal oli juba eelmisel nädalal enne Marseillega mängimist väike probleem ja nüüd läks see hullemaks. See on natuke salapärane, sest me veel ei tea, mis see on,» selgitas Arsenali loots.

Klubi peab hakkama saama ka ilma teise ründaja Lukas Podolskita ning seetõttu võib Walcotti pikemaajalise vigastuse korral meeskonna ründeliinis tekkida probleeme.

Nädalavahetusel peetud mängus alistas Arsenal 3:1 Stoke City ja kerkis liiga liidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles